Деніел Віллі

Деніел Віллі

Daniel WyllieАктор

1970 року народження, австралійський актор.

Жанри: драма, кримінал, бойовик.

До листопада місяця 2011 року встиг знятися в 39-ти фільмах і серіалах, однак набагато більш високу оцінку виконаної роботи він отримав в жанрі театру. < p> Почав свою акторську кар'єру з ролі в серіалі «Примітивна країна» 1981 року. Його перша головна роль припала на фільм «Експерт» 1992 року, разом з Ентоні Гопкінсом і Беном Мендельсоном.

За роль Чарлі Джексона в серіалі «Люби, як я хочу» 2004 року він отримав Срібного Лоуга як «Найбільш видатний актор у драматичному серіалі». Австралійським інститутом був також номінований в 2005, 2006 і 2007 роках.

Серед його найкращих фільмів можемо відзначити фільм «Скіни», 1992 року, де він грає неонацистських скінхедів поряд з Расселом Кроу, «Пітер Пен», 2003 року.

У віці 18 років Віллі потрапив у автомобільну аварію, в якій він вибив передні чотири зуби, і залишився зі шрамом, схожим на заячу губу.

Знявся у фільмі «Санктум».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.