Олександр Абдулов

Олександр Абдулов

Aleksandr AbdulovАктор, Режисер, Продюсер, Сценарист

Олександр Абдулов народився 29 травня 1953 року в місті Тобольську Тюменської області в театральній родині. Батько його, Гаврило Данилович Абдулов (25 березня (7 квітня) 1908 — 24 лютого 1980), останні два роки був режисером у місцевому театрі, перебравшись сюди з Фергани. Мати — Людмила Олександрівна Абдулова (нар. 1921). У 1956 році сім'я повернулася до Фергани. Олександр Абдулов був молодшим сином, у нього було два старших брата: єдиноутробний брат (від першого шлюбу матері) Роберт Крайнов (1940 — 4 грудня 2011) та Володимир Абдулов (1947-1980; убитий хуліганами). Був і брат по батьку Юрій Абдулов (1932-2007), бо після війни батькові Абдулова повідомили, що його перша дружина і син зникли безвісті, тому він одружився вдруге.

Вперше на театральну сцену Олександр Абдулов вийшов ще в п'ятирічному віці у виставі «Кремлівські куранти» Ферганського драматичного театру. Однак до акторської кар'єри він не прагнув — у школі займався спортом, захоплювався музикою. Після закінчення школи Олександр, за наполяганням батька, намагався вступити до театрального училища імені Щепкіна, але невдало. Повернувшись з Москви, він вступив на факультет фізкультури Ферганського державного педагогічного інституту. Одночасно він працював у театрі у батька робітником сцени. Через рік Олександр Абдулов вступив до ГІТІСу, на курс І. М. Раєвського.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.