Саша Хорлер

Саша Хорлер

Sacha HorlerАктор

Родилась 12 февраля 1971 года в Сиднее, Новый Южный Уэльс, Австралия. Училась в национальном институте драматического искусства в Сиднее. В 1995 году дебютировала в музыкальном фильме «Праздник Билли», затем снялась в сериалах «Водяные крысы», «Все святые» и «Зов убийцы». В 1997 году сыграла второстепенную роль в фильме «Черная скала».

В 1998 году снялась в фильме «Бэйб: Поросенок в городе», который получил множество наград и был номинирован на премию «Оскар» в категории «Лучшая музыка». В этом же году снялась в драматическом фильме «Похвала», за роль в котором получила Премию Австралийской академии кинематографа в номинации «Лучшая женская роль».

Саша активно снималась в ряде австралийских сериалов. В 2016 году появилась в сериалах «Тайный город», «Случай в Кеттеринге» и «Джек Айриш».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.