Гаррет Діллагант

Гаррет Діллагант

Garret DillahuntАктор

Пропрацювавши кілька років на Бродвеї, Діллагант (Діллахант) почав пошук ролей на телебаченні і в кіно. Він регулярно з'являвся в кількох коротких серіалах на ABC і Showtime, перш ніж зіграти двох зовсім різних персонажів в серіалі «Дедвуд»: Джека Макколла в 2004 році і Френсіса Волкотта в 2005 році. Пізніше він отримав постійну роль в серіалі «4400».

Діллагант виконував роль персонажа Стіва Кертіса протягом трьох сезонів серіалу «Швидка допомога» (2005-2006). Потім він грав доктора Майкла Сміта в телесеріалі «Джон з Цинциннаті». Він зіграв роль Джона Генрі / Кромарті в серіалі «Термінатор: Битва за майбутнє»; російського гангстера на ім'я Роман Невік в серіалі, паралізованого серійного вбивцю Мейсона Тернера в серіалі «Мислити як злочинець». Крім того, Діллагант виконав роль Ісуса Христа в міні-серіалі «Книга Даніеля».

У число його кіноробіт входить участь у фільмах – «Як боязкий Роберт Форд убив Джессі Джеймса», «Старим тут не місце», «Дорога» , «Останній будинок ліворуч» та інді-фільм жахів «У владі тигра». 20 серпня 2009 було оголошено, що Діллагант разом з Розі Перес візьме участь в одному з епізодів серіалу «Закон і порядок: Спеціальний корпус», де темою серії стали права педофілів. Діллахант грав голову організації педофілів. Епізод отримав назву «It's called 'Hardwired'», виконавчий продюсер Ніл Баєр прокоментував – «бо вони вважають, що педофілія – [генетичне приречення]». Діллагант був запрошеною зіркою на роль Саймона Ешера у фінальній серії третього сезону серіалу «Чорна мітка», прем'єра якої відбулася 4 березня 2010, пізніше він повернувся до цієї ролі у четвертому сезоні шоу. Діллагант знявся в ролі ватажка банди канібалів у фільмі «Дорога», що базується на однойменному романі і отримав безліч нагород.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.