Олександр Яцко

Олександр Яцко

Aleksandr YatskoАктор

Олександр Яцко народився 13 червня 1958 року в місті Мінськ. У 1980 році закінчив архітектурний факультет Білоруського політехнічного інституту. У 1985 році закінчив акторський факультет Школи-студії МХАТ СРСР імені Горького. З 1985 до 1993 року працював у Театрі на Таганці, де зіграв ролі: Альцест («Мізантроп» Мольєра), Барон («На дні» М. Горького), Пілат («Майстер і Маргарита» М. Булгакова) та ін. Брав участь у виставі «Артелі Артистів Сергія Юрського» «Гравці — XXI» (Швохнєв). З 1993 року — актор театру імені Моссовета. Озвучує документальні фільми і рекламу, в 2002-2003 роках був голосом телеканалу ТВС, озвучував анонси передач і фільмів каналу. Грав у виставах: «Собачий вальс» (Карл), «Рюї Блаз» (Дон Цезар де Базан), «Раптово минулого літа» (Доктор), «Матінка Кураж та її діти» (Полковий священик), «Дамська війна» (Барон де Монрішар). У 1994-1995 роках поставив спектаклі «Генріх IV» і «Річард II» В. Шекспіра в театрі «Російський Глобус» і зіграв роль Річарда. У 2002 році поставив телевізійний фільм-спектакль «О. П.» за п'єсою М. Булгакова «Олександр Пушкін». Заслужений артист Росії (2005). У Мінську живе рідна сестра і племінник Микита (1994) Одружений на актрисі Олені Вікторівні Валюшкиній. У них двоє дітей, син Василь (1996) і дочка Марія (2003).

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.