Шон Пенн

Шон Пенн

Sean PennАктор, Режисер, Продюсер, Сценарист

Шон Пенн народився 17 серпня 1960 року в місті Санта-Моніка (штат Каліфорнія) у родині режисера Лео Пенна та актриси Айлін Раян. Батьки його батька, Лео (Леонарда) З. Пенна (Leo Penn, 1921-1998), були єврейськими іммігрантами з Литви та Росії, які приїхали до США на початку 1900-тих років. Мати Шона католичка, італійського та ірландського походження. Пенн виховувався у світській родині і є агностиком. У школі Пенн навчався з Еміліо Естевесом, Чарлі Шином і Робом Лоу, які згодом стали акторами. Його молодший брат, Кріс Пенн, теж став актором.

У 19 років Пенн переїжджає в Нью-Йорк. Свою кінокар'єру почав зі зйомок в телесеріалах. Вперше знявся в кіно у 1981 році в картині «Відбій» (Кадети; Taps), де разом з ним грали Том Круз і Тімоті Хаттон. Здобув популярність після виконання ролі в комедії «Безтурботні часи в коледжі Ріджмонт» (Fast Times at Ridgemont High, 1982). Ще більшу популярність він отримав, зігравши ролі у фільмах «Погані хлопчаки» (Bad Boys, 1983) та «Агенти Сокіл і Сніговик» (The Falcon and the Snowman, 1985), в останньому знову зіграв разом з Тімоті Хаттоном.

У 1985 році увагу ЗМІ привернуло його одруження на поп-співачці Мадонні. З нею він зіграв у «Шанхайському сюрпризі», який вважається одним із його найбільш невдалих фільмів. У 1989 році їхній шлюб розпався.

У 1991 році Пенн дебютував як режисер, поставивши за власним сценарієм фільм «Індіанець, що біжить». У 1995 році він зіграв у драмі Тіма Роббінса «Мрець іде» зі Сьюзан Сарандон, за роль у якій отримав номінацію на «Оскар». Іншим фільмом, де він виступив як режисер, став «Постовий на перехресті» з Джеком Ніколсоном в головній ролі.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.