Джонні Депп

Джонні Депп

Johnny DeppАктор, Продюсер

Джон Крістофер «Джонні» Депп II (англ. John Christopher «Johnny» Depp II; нар. 9 червня 1963, Овенсборо, штат Кентуккі, США) – американський актор, режисер, музикант, сценарист і продюсер. Лауреат премії «Золотий глобус» за роль у фільмі Тіма Бертона «Свіні Тодд, демон-перукар із Фліт-стріт».

Найбільшу популярність Джонні надали ролі у фільмах Тіма Бертона, а також образ капітана Джека Спарроу в серії фільмів «Пірати Карибського моря». У 2012 році був записаний до Книги рекордів Гіннеса як найбільш високооплачуваний актор, заробивши за рік $ 75 млн.

Депп народився в Овенсборо (США, штат Кентуккі). Його батько, Джон Крістофер Депп-старший, працював інженером-будівельником, а його мати, Бетті Сью Палмер, – офіціанткою [2]. У нього дві сестри – Деббі та Крісті, і брат Деніел. Батьки Деппа розлучилися, коли той ще був підлітком. Мати вийшла заміж вдруге за письменника Роберта Палмера (помер 2000 року), якого Джонні згодом називав «своїм натхненником». Смерть дідуся, з яким хлопчик провів усе дитинство, негативно вплинула на психіку дитини. Важко Депп пережив і переїзд до Флориди. З 12 років він почав палити, вживати алкоголь. Після розлучення батьків, коли йому було 15 років, він став уживати наркотики і незабаром його відрахували зі школи. Невдовзі він знайшов для себе інше захоплення – зайнявся музикою. Мати подарувала Деппу гітару, на якій він самостійно навчився грати. Незабаром Джонні вступив до групи «Дітки» (англ. The Kids), яка виступала у флоридських нічних клубах. У віці 16 років Депп кинув школу і вирішив присвятити своє життя музиці. Раніше Депп грав у групі «P». Ще одним захопленням Джонні є малювання, він був автором обкладинки альбому групи. Також Депп захоплюється літературою, а одним із його улюблених авторів є Джек Керуак (англ. Jack Kerouac), творчість якого сильно вплинула на світосприйняття Джонні у підлітковому віці.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.