Тед Левайн

Тед Левайн

Ted LevineАктор

Народився 29 травня 1957 року. Здобув освіту в Чиказькому університеті, і почав кар'єру на театральній сцені. Маючи багатий сценічний досвід, Лівайн з енергією включився в роботу в кіно і на телебаченні. У середині 80-х він грав у серіалі «Кримінальна історія» (Crime Story), що розповідає про протиборство лейтенанта чиказької поліції Майка Торелло (Денніс Фаріна) і мафіозі Рея Луки (Ентоні Денісон). Обдарований різноплановий американський актор, він отримав широку популярність у глядачів, зігравши серійного вбивцю Буффало Білла в трилері 1991 року «Мовчання ягнят». Ця роль стала для нього етапною. Після цього був період, коли Тед відбирався виключно на ролі негідників. Тим не менш, Лівайну вдалося зламати цей штамп, нерідко виконуючи ролі другого плану, але близькі до головного персонажа. Так, він зіграв співробітника поліцейського підрозділу під керівництвом лейтенанта Вінсента Ханна (Аль Пачіно) в «Сутичці», астронавта Алана Шепарда в мінісеріалі «Із Землі на Місяць», і начальника поліції в «Форсажі». У 2000 році він з'явився в серіалі «Країна чудес», який втім, скоро зник з ефіру. А починаючи з 2002 року виконував роль капітана Леланда Скотлемеєра в детективному серіалі «Монк» (Monk), головного персонажа Едріана Монка в якому грав Тоні Шелоуб. Серед кіноробіт Лівайна є і саркастичний генерал у «Еволюції» і беззубий ветеран в'єтнамської війни в «Кулі», що розгулює по квартирі в халаті і брудній білизні, місцями іронічний, а частіше божевільний. Одними з останніх робіт Теда в кіно стали картини «У пагорбів є очі», римейк класичного фільму жахів Веса Крейвена 1977 року, де Тед виконує роль глави сімейства, що вступив у сутичку з мутантами, і вестерн «Як боягуз Роберт Форд убив Джессі Джеймса», в якому Тед зображує шерифа. Крім того, він з'явився в романтичній драмі «Мемуари гейші». Тед Лівайн одружений на Кім Філіпс, у нього двоє дітей.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.