Тім Блейк Нельсон

Тім Блейк Нельсон

Tim Blake NelsonАктор

Закінчив Holland Hall School (1982), отримав диплом Brown University (1986). З 1994 одружений на Лізі Бінавейдс (англ. Lisa Benaveides). У спільному шлюбі виховують трьох синів.

Фільм режисера Мігеля Артета «Хороша дівчинка» («The Good Girl») разом із Дженніфер Еністон (картина була висунута на премію «Незалежний дух» у категорії «Кращий фільм»).

Картина Стівена Спілберга «Особлива думка» («Minority report»), де його партнерами були Том Круз, Саманта Мортон і Колін Фаррелл.

У 2000 році відбулася прем'єра фільму «О, де ж ти, брате?» («Про Brother, where art thou? ») за участю Джорджа Клуні, Джона Туртурро, де Нельсон не тільки зіграв одну з ролей, але і виконав пісню.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.