Артур Смольянінов

Артур Смольянінов

Artur SmolyaninovАктор

Артур Сергійович Смольянінов народився 27 жовтня 1983 в Москві. Дитинство і юність провів у місті Корольов Московської області. Мама Марія Володимирівна — художник, вчитель малювання. У Артура є ще два молодших брата і сестра. У кіно його відкрив Валерій Прийомихов. Фільм «Хто, якщо не ми» вийшов в 1998 році, а коли проходили зйомки, Артуру було чотирнадцять. Зустріч з Прийомиховим докорінно змінила життя Артура, розгорнула його в інший бік. Ця унікальна людина дуже багато дала підлітку. Коли Прийомихова не стало, Артур дуже важко це пережив. «Хто, якщо не ми» став путівкою в професію — після цього фільму удача й успіх ні на хвилину не залишали молодого актора. Після закінченої екстерном школи в 16 років з першого заходу поступив в РАТМ (колишній ГІТІС) на акторське відділення режисерського факультету (майстерня Л. Є. Хейфеца) і в 2004 році закінчив його, маючи за плечима майже десяток робіт у кіно і на телебаченні. Відразу після вдалого кінодебюту у фільмі «Хто, якщо не ми» зіграв у фільмі «Тріумф». Широку популярність акторові принесла роль Лютого у фільмі про афганську війну «Дев'ята рота». Та всенародну популярність і натовпи шанувальників Смольянінову приніс все ж серіал «Таємний знак». Цей серіал піднімає актуальні сьогодні молодіжні проблеми, такі як наркоманія, сектантство, нацизм... Не дивно, що він став настільки популярним у Росії (та й за її межами). Артур Смольянінов був прийнятий в трупу театру «Сучасник» у 2006 році. У дипломних спектаклях грав тата в «Сімейних ситуаціях» Б. Срблянович, Вихорева в «Не в свої сани не сідай» О. М. Островського. У сьогоднішньому репертуарі артиста — Солоний у виставі «Три сестри» А. П. Чехова, Датський король у «Ще раз про голого короля» Леоніда Філатова, Помпей і Гонець у виставі «Антоній & Клеопатра. Версія» Олега Богаєва і Кирила Серебренникова за мотивами В. Шекспіра, принц Гіальмар у «Мален» Моріса Метерлінка. Артур Смольянінов входить до ради піклувальників фонду «Подаруй життя», організованого Чулпан Хаматовою і Діною Корзун, що допомагає дітям з онкогематологічними захворюваннями. Неодноразово брав участь у благодійних акціях, його дуже люблять діти.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.