Александр Скарсгард

Александр Скарсгард

Alexander SkarsgardАктор

Александр Скарсгорд народився 25 серпня 1976 року в Стокгольмі (Швеція). Його мати – Мю Гюнтер (My Guenther) – лікар, а батько – відомий шведський актор Стеллан Скарсгорд. У Александра Скарcгорда чотири повнорідних брата – Густаф (нар. 1980, теж актор), Сем (1982), Білл (1990), Вальтер (1995), сестра Еія (1992) і єдинокровний брат Оссіан (2009). Зніматися Александр розпочав у ранньому віці, з 8 років. Його першою роботою стала картина «Оке і його світ». У 1989 році зрозумів, що таке відоме життя не для нього. У юному віці його не приваблювала увага папараці і перехожих на вулиці. Тому він захотів вивчати архітектуру в Стокгольмі. У цей момент він призупиняє свою акторську роботу.

Через роки Скарсгорд вступив до коледжу за напрямом політології. Потім у віці 19 років йде на службу до Королівської морської піхоти. Більше року прослужив в антитерористичному підрозділі берегової артилерії Стокгольмського архіпелагу. Розмірковуючи над своїм життям на службі, Александр вирішує знову зайнятися акторською роботою. У 1996 році покидає Швецію і вирушає до Англії, де вступає у Міський університет Лідса за напрямом вивчення англійської мови. Потім переїхав у 1997 році в Нью-Йорк і займався там на курсах акторської майстерності в Marymount Manhattan College.

Через шість місяців давні романтичні відносини актора повертають його на батьківщину, але потім вони припиняються. Так Александр вирішує залишитися в Швеції і починає приймати ролі в кіно і на телебаченні.

З 2009 зустрічався з американською актрисою і моделлю Кейт Босуорт, але наприкінці липня 2011 року стало відомо, що актори розійшлися.

20 липня 2011 року він закінчив своє навчання в університеті Лідса і отримав ступінь доктора мистецтв.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.