Саймон Пегг

Саймон Пегг

Simon PeggАктор, Сценарист

Народився 14 лютого 1970 в англійському місті Глостер, у родині Джона Генрі Бекінгема – джазового музиканта та продавця клавішних і Джилліан Розмарі – державного службовця. У 1977 році батьки Саймона розлучилися.

У 1993 році Саймон переїхав до Лондона і почав виступати як артист стенд-ап комедії. Кілька разів провалившись, він перейшов на телебачення – Asylum, Six Pairs of Pants, Faith in the Future, Big Train and Hippies. З 1998 по 2004 рік Пегг регулярно з'являвся у програмі «The 99p Challenge» на радіостанції BBC Radio 4. У 1999 році він став одним з творців ситкому «Spaced», за появу в якому Пегг був номінований як кращий новий комік на British Comedy Award. До цього проекту Саймон залучив свого кращого друга, Ніка Фроста. І ось настав зоряний час однієї з найбільш смішних парочок британського телебачення – Пегг і Фрост знялися в романтичній зомбі-комедії «Зомбі на ім'я Шон», випущеній у квітні 2004 року, де сценаристами виступили сам Саймон і режисер фільму Едгар Райт.

Саймон Пегг проходив кастинг на фільм «Реальна любов», але роль отримав Роуен Аткінсон. У 2006 році Пегг і Райт завершили свій другий фільм – «Типу круті лягаві», випущений у лютому 2007 року, де також взяв участь Нік Фрост. У 2007 році Саймон знявся у фільмах «На добраніч» і «Біжи, товстун, біжи».

Трійця Пегг-Фрост-Райт зняли ще один фільм під назвою «The World's End», завершивши таким чином свою трилогію «Кров і морозиво» (де першими двома були «Зомбі на ім'я Шон» і «Типу круті лягаві»). Ще Пегг і Фрост з'явилися разом у роуд-муві «Пол: Секретний матеріальчик», де їхні герої колесили Америкою. Наступною появою Саймона на екрані була роль інженера Монтгомері Скотта у фільмі «Зоряний шлях».

Актор був змушений відмовити Квентіну Тарантіно на пропозицію знятися в одній з головних ролей фільму «Безславні виродки». Причиною відмови став графік актора.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.