Джоан К'юсак

Джоан К'юсак

Joan CusackАктор

Американська актриса.

Народилася 11 жовтня 1962 року в Нью-Йорку. Виросла в штаті Іллінойс.

Її батько — актор і режисер документального кіно Річард К’юсак, акторами стали також її брати Джон і Білл та сестри Енн і Сьюзі. Мати Джоан — Ненсі — була вчителькою математики, а також — політичною активісткою.

Закінчила Університет у Вісконсині і отримала диплом. Її здібності до вивчення різних наук стали очевидними для викладачів ВУЗу ще на початковому етапі навчання. Майбутня актриса виявилася багатоплановою, здатною на великі досягнення, особистістю. Акторський дар доповнював інші якості Джоан, і після закінчення університету став основоположним і вплинув на вибір майбутньої професії.

Почала сценічну кар'єру з раннього віку під впливом захопленої театром матері. Як практично всі її родичі, Джоан працювала в «Pivan Theater Workshop» в Еванстоуні, де вважається однією з кращих комедійних актрис.

У кіно Джоан вперше з'явилася в 1980 році, звідтоді зробила кілька блискучих ролей у таких фільмах як «Цінності сімейки Адамс», «9 з половиною тижнів», «Герой», багато займалася озвучуванням фільмів, але першою і головною її любов'ю є театр.

За свою роль у фільмі «Ділова дівчина»(1988), де її партнерами були Гаррісон Форд, Сігурні Вівер і Мелані Гріффіт, Джоан К’юсак отримала приз «American Comedy Award» і номінувалася на премію «Оскар». Ще раз К’юсак номінувалася на «Оскар» у 1997 за роль у фільмі «Вхід і вихід». За цей фільм актриса номінувалася і на «Золотий Глобус», а також отримала призи «American Comedy Award» і «Golden Satellite Award».

Джоан у 1993 році вийшла заміж за талановитого і відомого адвоката Річарда Берка, у них два сини.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.