Кетрін Кінер

Кетрін Кінер

Catherine KeenerАктор

Народилася 23 березня 1959, Маямі, Флорида, США — американська актриса, лауреат премії Satellite (2000), номінантка на премії «Оскар» (2000, 2006), «Золотий глобус» (2000, 2009), «Еммі» (2008) і BAFTA (2006). Найбільш відома завдяки ролям у фільмах «Бути Джоном Малковичем», «Капоте», «Сорокарічний незайманий», «Нью-Йорк, Нью-Йорк» і «Персі Джексон і викрадач блискавок».

У 1990 році Кінер вийшла заміж за актора Дермота Малруні. У них є син Клайд Кінер Малруні, що народився 21 червня 1999. Пара розійшлася у вересні 2005 року. У червні 2007 року Малруні подав на розлучення, пославшись на непереборні розбіжності. Розлучення відбувся 19 грудня 2007 року. Кінер є близькою подругою акторів Бреда Пітта і Дженніфер Еністон, Пітт і Кінер познайомилися під час зйомок «Джонні Замша». У Кінер є будинок в Лос-Анджелесі та Північній Кароліні.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.