Джонатан Беннетт

Джонатан Беннетт

Jonathan BennettАктор

Джонатан Беннет народився в Росфорді, штат Огайо. Досвід акторської майстерності отримав ще в школі. У той час родина Беннета жила в Північній Кароліні. Хлопчик взяв участь у шкільній постановці. У 1999 році після закінчення школи Джонатан вступає до коледжу Оттербейн на театральний факультет.

У коледжі Беннет був президентом студради і брав участь у театральній програмі. Після випуску з коледжу Джонатан їде до Нью-Йорка, щоб продовжити кар'єру.

У 2003 році відбувся дебют Беннета як кіноактора. Він зіграв у картині «Season of Youth», причому одну з головних ролей. До цього актор встиг попрацювати на ТБ, а в 2002 році знявся в теледетективі «Іствік». Також знімався в серіалах «Бостонська школа», «Спеціальний корпус» і «Таємниці Смолвіля».

У 2004 році знявся в картині «Погані дівчата», де його партнеркою стала Ліндсі Лохан. Беннет до того часу був дуже популярний серед дівчат. У 2005 році Джонатан знявся у відомій комедії «Оптом дешевше 2». У головній ролі в картині знімався Стів Мартін. Приблизно в цей же період часу Беннет зіграв Шейна в драмі Цвіка під назвою «1/4 життя». У молодіжній пригодницькій картині Беннет зіграв Райана. Його партнерами на знімальному майданчику стали Кріс Кармак і Аманда Байнс.

Актора ніколи не засмучувала одноманітність тематики та участь у молодіжних проектах: в 2007 році він бере участь у картині «Дурні з Хаззарда: Початок». Ця картина була жорстко розкритикована кінокритиками. У 2009 році Джонатан знімається у комедії «Король вечірок 3». Його герой – Вен Вайлдер потрапляє в новий коледж, де всі дівчата невинні! Доводиться терміново виправляти ситуацію! Ця картина і фільм «Хлопчача вечірка» можуть продаватися тільки у форматі DVD.

Беннет пробував стати продюсером, але поки не досяг успіху в цій справі. У 2008 році актор взяв участь у політичному русі «Заяви про себе» на підтримку президентських виборів в Америці. Кампанія була спрямована на активну участь молоді у виборах і використанні політичного права громадянина США.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.