Девід Ланкастер

Девід Ланкастер

David LancasterПродюсер

Починаючи з 1980-х займався фінансуванням, продюсуванням і поширенням більше 26 картин. Він почав свою кар'єру на Бродвеї, виступивши співпродюсером постановки Марші Норман «На добраніч, мамо» з Кеті Бейтс. Потім він виступив помічником продюсера постановки Девіда Мамета «Американський бізон» з Аль Пачіно і п'єси Бет Генлі «The Wake of Jamie Foster», заснованій на романі «Crimes of the Heart», за який автор отримала Пулітцерівську премію.

Бродвейський досвід підвів Ланкастера до його дебютного повнометражному фільму «На добраніч, мамо» (1986).

Кінематографічна адаптація класичної п'єси Нормана за участю Енн Бенкрофт і Сісі Спейсек була удостоєна премії «Золотий глобус». Не засиджуючись на лаврах, Ланкастер продюсує свій наступний проект для каналу HBO — телевізійну драму Роберта Олтмена «Пральня» з Керол Барнетт і Емі Медіган в головних ролях.

У 1990 році відкривається компанія David Lancaster Productions. Основними цілями організації називається продюсування високоякісних телевізійних і художніх проектів. Серед них «Зграя» Веса Крейвена — бойовик з елементами фільму жахів, головні ролі в якому дісталися Мішель Родрігес, Оліверу Гадсону і Терін Меннінг; та фантастичний трилер «Людина-невидимка 2», головну роль в якому зіграв Крістіан Слейтер. Серед інших варто відзначити характерну драму «Любовна лихоманка» з Джоном Траволтою і Скарлетт Йоханссон і трилер за романом Стівена Кінга «Верхи на кулі». Головні ролі в останньому поділили Девід Аркетт, Джонатан Джексон, Еріка Крістенсен, Кліфф Робертсон і Барбара Герші.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.