Моніка Беллуччі

Моніка Беллуччі

Monica BellucciАктор

Моніка Анна Марія Беллуччі (Monica Anna Maria Bellucci) народилася 30 вересня 1964 року в провінційному італійському містечку Чітта-ді-Кастелло. Моніка народилася в сім'ї, де батько (Luigi Bellucci) був сільськогосподарським працівником, а мати (Maria Gustinelli) – художником. Моніка почала кар'єру моделі в 16 років, працюючи у Liceo Classico. Вона з дитинства прагнула отримати освіту юриста, і для того, щоб вступити до Універстітет Перуджиії на факультет юриспруденції, Моніка працювала моделлю. Гламурний спосіб життя швидко сподобався Моніці, і вона вирішила відмовитися від своєї дитячої мрії на користь світського життя. Моніка володіє англійською, італійською та французькою мовами досконало. У 1988 році Моніка переїжджає в Fashion-центр – Мілан, де підписує контракт з Elite Model Management. У 1989 році Моніка вже була прославлена як модель в Парижі і Нью-Йорку. Вона позувала для таких «титанів» модельного бізнесу, як Dolce&Gabbana і Elle (Франція). У лютому 2001 року журнал Esquire Magazine's разом з Desire featured Ms опублікував фотографії Моніки на обкладинці і містив інформацію про неї на 5-ти сторінках. У 2003 році її фотографії так само з'явилися на обкладинці журналу, але вже в Maxim. А в 2004 році актриса очолила список 100 найкрасивіших жінок Світу в списку, складеному Ask Men's. Кар'єрою моделі Моніки управляє нью-йоркське агентство – Elle+. Моніка дуже красива, і вона по праву несе звання найсексуальнішої жінки Італії. Моніка зробила дуже гарну кар'єру моделі, але вона не зупиняється на досягнутому, і вирішує знятися у кіно. 1990 року вона дебютує в італійському кіно. Її першими роботами були «Життя з синами», «Бандити», «Зловживання». Епізодичні ролі в цих фільмах не принесли актрисі великого успіху, але в 1992 році все кардинально змінюється – її запрошує зніматися у своєму фільмі відомий режисер Френсіс Форд Коппола. Роль нареченої Дракули у фільмі «Дракула» була першою серйозною роллю. Незабаром пропозиції про зйомки почали приходити з Європи та Америки. «Уперта доля», «Герої», «Сніжок», «Йосип» – у цих фільмах Моніка знялася в Італії в період з 1992 до 1995 року. У 1996 році до Моніки Беллуччі приходить успіх. За роль Лізи у фільмі «Квартира» Моніка отримує премію Сезар («Французький Оскар») у номінації «Подаюча надії актриса». Під час зйомок цього фільму вона знайомиться з відомим актором Венсаном Касселем, який згодом стає її чоловіком. Наступним фільмом був французький бойовик «Доберман», після якого в циганку Нат (Моніка Беллуччі) закохується все чоловіче населення Франції.

У 1997 році Моніка Беллуччі знімається в трьох картинах: «Стрес», «Поганий тон», «Яким ти мене хочеш», а в 1998 році в чотирьох: «Бажання», «Свята не буде», «Про тих, хто любить», «Компроміс». Пропозиції про зйомки летять з усього світу, але Моніка ставиться до них дуже вимогливо, намагаючись вибирати тільки ті ролі, де її талант може розкритися і постати перед глядачем у всій красі. Продовжуючи зніматися у фільмах, вже відома на весь світ модель заробляє славу першокласної актриси. Її фотографії з'являються на обкладинках глянцевих журналів. У фільмі «Малена» талант Моніки Беллуччі розкрився у всій пишноті. Краса і чарівність актриси укупі з акторською майстерністю підкорила серця всіх глядачів і критиків. У 2001 році Моніка разом зі своїм чоловіком знімається у фільмі «Братство Вовка», де вона з блиском виконує роль Сільвії. Наступна роль – у самому дорогому європейському фільмі 2002 року «Астерікс і Обелікс: Місія "Клеопатра"». Фільм «Незворотність» викликав багато різних відгуків, а дев'ятихвилинна сцена жорстокого згвалтування виглядала настільки реалістично, що багатьом глядачам на показі фільму в Каннах стало погано. Сама Моніка сказала про фільм наступне: «Мені самій дуже страшно переглядати цей фільм!» Наступними фільмами стали «Пам'ятай про мене», «Сльози сонця», а також зйомка в культових фільмах братів Вачовські – «Матриця – Перезавантаження» і «Матриця – Революція». Моніка ніколи не зупиняється на фільмах одного жанру і слідом за екшен знімається в дуже важкому фільмі «Страсті Христові». У 2004 році в сім'ї сталася щаслива подія. У Моніки Беллуччі і Венсана Касселя народжується дівчинка, яка отримала ім'я Діва. У цьому ж році виходять фільми «Таємні агенти», «Вона мене ненавидить» і дуже популярний серед глядачів «Брати Грімм», де Моніка грає роль Королеви Міррор. 27 січня 2006 відбулася прем'єра фільму «Шайтан», до кінця року вийшли ще дві картини: «Кам'яний собор» і «Наполеон». На 2007 рік заплановані зйомки у фільмах «Пристрель їхній усіх», «Соня», «Le Deuxieme souffle» і «CentriCity». Нині Моніка Беллуччі є помітною фігурою в модельному бізнесі, що робить відчутний внесок у її популярність.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.