Леонід Каневський

Леонід Каневський

Leonid KanevskyАктор

Леонід Каневський народився в Києві. У 17 років поїхав до Москви і вступив до Щукінського училища, на курс Віри Костянтинівни Львової. З 1961 року грав у Московському театрі імені Ленінського комсомолу, у режисера Ефроса. Потім грав на сцені Московського театру на Малій Бронній. Популярність акторові принесла роль майора Олександра Томіна в телесеріалі «Слідство ведуть знавці». У 1970-х роках був режисером новорічних звернень Брежнєва. У 1991 році емігрував до Ізраїлю, де спільно з режисером Євгеном Ар'є створив у Тель-Авіві драматичний театр «Гешер» (у перекладі з івриту — «міст»); основу його трупи складають російські актори, що грали на сценах московських і ленінградських театрів. З січня 2006 року донині Леонід Семенович Каневський — ведучий документального серіалу «Слідство вели...» на «НТВ». Паралельно актор продовжує грати в театрі «Гешер». У 2009 році знявся в серіалі «Сьомін». Канівський зіграв ролі в більш ніж сімдесяти фільмах і багато ролей у театральних виставах. Нагороджений орденом Дружби (20 квітня 2010). Одружений на дочці Юхима Березіна Ганні Березіній. Брат — письменник-сатирик Олександр Семенович Каневський.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.