Бред Кревой

Бред Кревой

Brad KrevoyПродюсер

Першим місцем роботи Бреда Кревого в індустрії розваг стала компанія Concorde Pictures, яку він заснував разом з легендарним продюсером Роджером Корманом. Згодом Бред виступав як президент компанії і працював з Корманом над його значним списком робіт. У 1986 році Корман став одним із засновників MPCA, тим самим зігравши ключову роль у фінансуванні, виробництві, просуванні та дистрибуції більше 100 художніх фільмів і телепроектів.

MPCA, що працює на ринку кіно понад 20 років, спочатку спеціалізувався на жанровому кіно і крупнобюджетних комедіях, а потім зайнявся створенням англомовних римейків успішних іноземних картин. Кревой відомий як людина, що відкрила дорогу в кінобізнес для багатьох молодих акторів та діячів кіно, які на сьогоднішній день входять до числа найбільш значущих персон Голлівуду. Серед них — брати Фареллі, Вінс Вон, Бен Стіллер, Сара-Джессіка Паркер, Вігго Мортенсен, Вілл Феррелл, Ешлі Джадд, Джуд Лоу, Різ Візерспун, Пол Радд, Кірстен Данст, Кортні Кокс, Білл Пекстон, Бен Фостер, Гретхен Мол і Джон Тертелтауб.

Серед численних ранніх робіт Кревого необхідно відзначити суперуспішну комедію братів Фарреллі «Тупий і ще тупіший» з Джимом Керрі та Джеффом Деніелсом і їхню ж стрічку «Заводила» з Вуді Гаррельсоном і Біллом Мюрреєм. Також Бред Кревой був продюсером комедії «Ніндзя з Беверлі-Гіллз» (у головній ролі Кріс Фарлі) і «З джунглів у джунглі» (у головній ролі — Тім Аллен). Його фільм «Троє» (1994) з Ларою Флінн-Бойл у головній ролі, незважаючи на вельми скромний бюджет, і донині залишається одним з найбільш касових незалежних фільмів.

У 1996 році компанія Metromedia International Group, яка належала Джону Клуге, викупила MPCA, тому вона відійшла під контроль корпорації Metromedia Orion Pictures. Кревой був одним із президентів Orion Pictures, відповідав за виробництво фільмів, продаж прав та дистрибуцію художніх фільмів і телевізійних програм. У той же самий час він спродюсував картину оскароносного режисера Тома Шульмана «Товариство мертвих поетів» і займався випуском інших фільмів, серед них: «Кавказький полонений» режисера Сергія Бодрова (номінація на премію «Золотий глобус» як Кращий фільм іноземною мовою), а також визнана критиками картина Віктора Нуньєса «Золото Улі» за участю лауреата премії «Оскар» Пітера Фонди. Бред Кревой буквально відродив до життя компанію Orion Pictures. Пізніше, в 1997 році, її викупила MGM Кірка Керкоряна.

У 1998 році Кревой вирішив повернутися до того, з чого почав — відновив роботу MPCA контрактом на дистрибуцію з MGM. Звідтоді він взяв участь у виробництві більш ніж 20-ти картин. Серед них — мила правдива історія «Забираючи шанс» (у головній ролі — Кевін Бейкон), вперше представлена глядачеві на фестивалі Sundance, яка побила рекорд на каналі HBO за кількістю переглядів більш ніж за п'ять років. Ще одним його хітом стала сімейна комедія «Чіхуа-хуа з Беверлі Хіллз 2», випущена на DVD. Фільм «Забираючи шанс» був номінований на «Еммі» відразу в 10 категоріях, правда, переміг лише в одній з них. Також він отримав нагороду «Золотий глобус» (категорія «Кращий актор» — Кевін Бейкон), премію гільдії кіноакторів в тій же номінації, премію гільдії кіносценаристів («Кращий адаптований сценарій» — Майкл Стробла, Росс Кац), премію гільдії режисерів («Кращий режисер» — Росс Кац), премію Humanitas, а також був номінований на премію продюсерів Америки.

Кревой бере активну участь у благодійній діяльності, у тому числі співпрацює з благодійним фондом FisherHouse і входить до ради директорів Літньої школи мистецтв у Каліфорнії. Його часто запрошують виступати на різних кінофестивалях і семінарах по всьому світу. У 2008 році він був запрошений на Міжнародний фестиваль у Токіо для обговорення виробництва англомовних римейків японських фільмів.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.