Брендан Фрейзер

Брендан Фрейзер

Brendan FraserАктор

Батько Брендана працював у Канаді в сфері туризму. Ще дитиною Брендан багато подорожував. Разом з родиною (у Брендана три старших брати) він довгий час жив у Нідерландах, Швейцарії, Римі, Лондоні і різних містах США. І подорослішавши, Брендан охоче відправляється в подорожі.

У віці 12 років Брендан брав участь у виставах лондонських театрів. Пізніше, в 2001 році він знову візьметься за театральну роль у хіті лондонського Вест-Енду «Кішка на розпеченому даху» Теннессі Вільямса.

Брендан Фрейзер вивчав акторську професію в Торонто та Сіетлі. Фрейзер знімається в кіно з 1991 року. Спочатку йому дістаються ролі в невибагливих комедіях, як, наприклад «Порожні голови». Першу популярність Фрейзер отримав завдяки головній ролі в пародії на «Тарзана» «Джордж із джунглів» і ролі Річарда О'Коннелла у пригодницькому фільмі «Мумія». Знявшись в 1997 році разом з Єном Маккелленом в біографічному фільмі «Боги і монстри» про життя режисера трилерів Джеймса Вейла, Фрейзер довів, що він відмінно справляється з драматичними ролями. У 2002 році Фрейзер зіграв другу головну роль у новій екранізації роману Грема Гріна «Тихий американець» за участю Майкла Кейна і в подальшому звернувся у творчості до серйозних ролей.

У вересні 1998 році Фрейзер одружився на своїй давній супутниці актрисі Афтон Сміт . У них троє синів: Гріффін Артур (нар. 2002), Голден Флетчер (нар. 2004) та Леланд (нар. 2006). Дружина Фрейзера старша за нього рівно на рік. У грудні 2007 року подружжя заявило про розрив стосунків.

У Фрейзера подвійне громадянство США і Канади, він побіжно говорить французькою. Фрейзер захоплюється фотографією.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.