Сергій Гармаш

Сергій Гармаш

Sergey GarmashАктор

Сергій Леонідович Гармаш народився 1 вересня 1958 року в Херсоні. Батьки Сергія були простими людьми. Мама закінчила сім класів, вона з глухого села на Західній Україні, все життя пропрацювала диспетчером на автобусній станції. А тато спочатку був водієм, потім закінчив інститут і почав працювати на керівних посадах. Зараз вони на пенсії.

Сергій був непростою дитиною: частенько бився, бив вікна, міг умовити весь клас замість уроку піти в кіно. Пару разів його виключали зі школи. Батько нерідко «вчив» його своїм ременем.

Про акторську професію Сергій Гармаш і не думав — мріяв після школи вступити в морехідне училище. Вибір училища відбувся майже випадково, вибрано було те, де іспитів трохи менше. Документи подали до Дніпропетровського театрального училища. Там Сергій Гармаш вивчився на артиста лялькового театру. Потім працював у Херсоні, виїжджаючи з гастролями у довколишні селища і колгоспи.

Через два роки його призвали в армію — у будбат. Про той час Гармаш нітрохи не шкодує: «Я там багато чому навчився, що потім у житті згодилося: можу бути бетонщиком, стропальником, руками багато чого вмію робити». У 1979 році після служби Сергій поїхав до Москви вступати в театральне училище. Спочатку він подав документи відразу в три, але потім зупинив свій вибір на школі-студії МХАТ. На іспиті Гармаш читав двадцятихвилинний уривок з Достоєвського. Після закінчення у 1984 році школи-студії МХАТ (майстерня М. Тарханова) Гармаш був прийнятий в трупу московського театру «Сучасник».

Сьогодні Сергій Гармаш один із провідних акторів театру з цікавим і широким репертуаром: Лопахін у «Вишневому саді» А. П. Чехова, Старший брат в «Карамазових і пекло» за мотивами пізнього Достоєвського, Альфонс в «Трьох товаришах» Ремарка і Михайло в «Мурлін Мурло» Миколи Коляди, Перший міністр у «Ще раз про голого короля» Леоніда Філатова. Серед кінорежисерів, які працювали з Гармашем — Вадим Абдрашитов, Анджей Вайда, Станіслав Говорухін, Павло Лунгін, Микита Михалков, Ігор Таланкін, Валерій Тодоровський, Володимир Хотиненко. Одружений. Має доньку і сина.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.