Люк Госс

Люк Госс

Luke GossАктор, Продюсер

Народився в 1968 році в Лондоні (Великобританія). У нього є брат-близнюк, Метт, за якого Люк старший на 11 хвилин і зведений брат Адам (батьки Люка розлучилися, коли йому було п'ять років, і мати повторно вийшла заміж).

У 1986 Люк з братом створили групу «Bros». До її складу також увійшов Крейг Логан. У групи було 13 синглів і три успішних альбоми (один з них у Великобританії був проданий тиражем 250 000 копій), два рази вони їздили в світове турне. Отримували премію як кращий музичний дебют. Незважаючи на це, в 1990 році група розпалася, проте в 2004 Bros випустили четвертий альбом, що складається з кращих композицій попередніх альбомів.

Після того, як в 1992 році група розпалася, Госс став виступати соло у складі власної групи «Luke Goss and the Band Of Thieves»(Люк Госс і Банда Злодіїв). Він випустив чотири сингли, але після цього його музична діяльність припинилася.

Після п'яти років успіху в музиці Госс написав автобіографію «Я вам нічого не винен» (I Owe You Nothing), яка кілька тижнів була в десятці кращих бестселерів. Також він почав грати в мюзиклах, включаючи «Grease» і «What a Fee ling!».

З 1994 року Люк одружений на співачці Ширлі Льюїс, і має одну падчерку, Карлі. З січня 2007 року вони живуть в Лос-Анджелесі. Кар'єру в кіно Люк Госс почав з 2000 року, знявшись у фільмі «Stretch». Широку популярність у всьому світі йому принесли ролі у фільмах Гільєрмо Дель Торо «Хеллбой 2: Золота армія» і «Блейд 2».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.