Кейт Бланшетт

Кейт Бланшетт

Cate BlanchettАктор

Народилася Кейт Бланшет в Мельбурні, Австралія, 14 травня 1969 року. Крім Кейт в сім'ї було ще двоє дітей. У віці 10 років дівчинка важко переживає втрату батька. Не менш важко втрату чоловіка і годувальника переживає і мати Кейт, якій наодинці доводиться виховувати трьох дітей, працюючи викладачем у школі. Ще під час свого навчання в школі, Кейт регулярно відвідує драматичний гурток. Закінчивши школу, Кейт вступає до Університету Мельбурна на факультет економіки, але незабаром кидає навчання, вирішивши, що це не її покликання. Опинившись волею долі без грошей в Єгипті, Кейт знімається в одному з місцевих фільмів в масовці.

Повернувшись на батьківщину в Австралію, Кейт відразу ж вступає у Національну академію драматичних мистецтв, закінчивши яку в 1992 році, приєднується до Сіднейської театральної компанії. Свої перші серйозні премії Бланшетт отримує в 1993 році: премію «Роузмонт», як краща актриса і премію театральних критиків, як краща дебютантка.

Успіхи актриси на театральному терені допомагають їй отримати роль у зйомках телесеріалу. Майстерність, виявлена актрисою під час виконання телевізійних ролей, не проходить непоміченою і незабаром вона отримує роль у кіно.

Дебютує Кейт Бланшетт у військовій драмі «Дорога до раю» (1997). У цьому ж році грає ще одну роль, в кінокомедії «Слава богу, він зустрів Ліззі» (1997). За цю роль Кейт була удостоєна премії Австралійського інституту кіно (краща актриса), що стала її першою кінонагородою. У наступному році на екрани кінотеатрів виходить історична кінострічка «Єлизавета» (1988), головна роль у якій приносить Бланшетт першу популярність і декілька нагород, серед яких номінація на «Оскар» і «Золотий Глобус».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.