Карла Гуджино

Карла Гуджино

Carla GuginoАктор

Народилася 29 серпня 1971 року в місті Сарасота, штат Флорида. Її батько був італійцем за походженням, а мати мала англо-ірландське коріння. Батьки Карли розлучилися, коли їй було два роки. Карла була змушена жити на два будинки: у її батька, разом з братом, Карлом-молодшим, будинки в Сарасоті, і у матері в Каліфорнії. Вона описує своє дитинство, проведене на обох узбережжях США наступним чином: «Я жила в халупі з матір'ю в Північній Каліфорнії і в прекрасному будинку з батьком. Там були тенісні корти і плавальний басейн, їздила до Європи на літо. Я відчувала, що прожила два абсолютно різних дитинства ». У 15 років Гуджино (Гуджіно) почала займатися модельним бізнесом, але змушена була його залишити через невеликий зріст.

За порадою рідних Карла почала брати уроки акторської майстерності в Лос-Анджелесі. До закінчення курсів вона встигла знятися в ролі другого плану у своєму дебютному фільмі — «Загін з Беверлі-Хіллз». Після успіху цієї стрічки кар'єра Карли пішла вгору. Вона почала багато зніматися. У наступні чотири роки було випущено кілька фільмів і серіалів з її участю. Однак, головні ролі їй не діставалися. Першу помітну роль Карла отримала у фільмі «Життя цього хлопця», який вийшов у 1993 році. У цій стрічці її партнерами на знімальному майданчику стали такі зірки, як Роберт Де Ніро і Леонардо Ді Капріо.

Карла встигла взяти участь у наступних шоу: «Saved by the Bell», «Who's the Boss?», «Альф», «Doogie Howser», «MD» і The Wonder Years». Вона так само знялася в романтичній комедії з Полі Шором «Son in Law» в 1992 році і у відеокліпі групи Bon Jovi на пісню «Always» у 1994 році.

Згодом, після яскравих, помітних ролей на телебаченні, Карла починає з'являтися на великих екранах із завидною регулярністю. Їй часто пропонують ролі першого плану. Карла Гуджино знімається в «Майклі» з Джоном Траволтою, «Любові до життя» з Шерілін Фен, «Очах змії» з Ніколасом Кейджем. Успішними для Карли Гуджино стали ролі в серії фільмів Роберта Родрігеса «Діти Шпигунів», роль Карен Сіско в однойменному серіалі (2003-2004) і доктора Моллі Ен Кефрі в телесеріалі «Межа» (2005-2006), де актриса продемонструвала своє драматичне дарування.

У 2007 році Гуджино приступила до зйомок у ролі Аманди, агента Вінсента Чейза, в серіалі «Entourage». У цьому ж році знялася у фільмі Рідлі Скотта «Гангстер».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.