Денні Гловер

Денні Гловер

Danny GloverАктор

Закінчив коледж при університеті Сан-Франциско, Студію негритянських акторів при «American Conservatory Theatre». Дебют у кіно відбувся в 1979 році, коли Гловер зіграв епізодичну роль у фільмі «Втеча з Алькатраса» Дона Сігела. Потім актор з’явився в декількох малопомітних кінокартинах – «Чу Чу і Філлі Флеш» (1981), «За межами» (1982), а також на телебаченні – «Обпалений люттю» (1983) і «День пам’яті» (1983).

Гловер привернув до себе увагу в 1984 році, виконавши роль у драмі Роберта Бентона «Місце в серці». У наступному році він зіграв роль поліцейського у відзначеному «Оскаром» трилері Пітера Віра «Свідок» з Гаррісоном Фордом у головній ролі. Гловер також здобув популярність за фільмами «Хижак 2» (1990), «Чиста удача» (1991), «Пурпурний колір» (1985), «Сільверадо» (1985), знімався в популярних телефільмах. Проте світову популярність йому принесла роль сержанта Мертоу з серіалу «Смертельна зброя», де його партнером був Мел Гібсон, – перший фільм вийшов у 1987 році, а четвертий у 1998 році.

З кінця 1990-тих років він знімався у фільмах «Американські гірки» (1997), «Кохана» (1998), «Сімейка Тененбаум» (2001), «Загублений в Америці» (2005), «Стрілець» (2007), «Stride» і «Night Train» (2009), «П’ять мінаретів у Нью-Йорку» (2010).

31 травня 1997 року Гловер отримав ступінь доктора мистецтв в Університеті Сан-Франциско. Одружений з 1975 року, має доньку.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.