Дін Кейн

Дін Кейн

Dean CainАктор

Народився 31 липня 1966 у Маунт Клеменс, штат Мічіган, в сім'ї акторки Шарон Томас і солдата армії США Роджера Танака. Батьки майбутнього актора розлучилися ще до його народження. У жилах Кейна тече японська (від дідуся по батьківській лінії), франкоканадська, ірландська і валлійська кров. У 1969 його мати вийшла заміж за режисера Крістофера Кейна, який усиновив Діна і його старшого брата (музиканта Роджера Кейна). Сім'я переїхала в Малібу, штат Каліфорнія. У 1973 році у пари народилася дочка — акторка Крісінда Кейн. У шкільні роки Дін активно займався спортом. Він грав за шкільну бейсбольну команду разом з Чадом і Робом Лоу, і Чарлі Шином, які також були його однокласниками. Дін закінчив школу в 1984 році, йому запропонували спортивні стипендії 17 університетів, але він вибрав університет Прінстона. У Прінстоні він був капітаном волейбольної команди, а також грав захисника в команді з американського футболу, де він здійснив 12 перехоплень за один сезон. Він також був членом братства Zeta Psi (Зета Псі). Під час навчання в Прінстоні він зустрічався з актрисою Брук Шилдс яка була на рік старша за нього. Кейн закінчив Прінстон в 1988 році зі ступенем бакалавра з історії.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.