Микола Карнаухов

Микола Карнаухов

Nikolai KarnaukhovАктор, Оператор

Народився 17 листопада 1930 в Рязанській області, в селі Вижелесс. Трудову діяльність розпочав у 14 років у Москві, куди перебрався з родиною на початку війни.

З 1947 року — учень слюсаря на Механічному заводі імені Ярославського. У 1948 році — слюсар у Всесоюзному НДІ синтетичних і натуральних запашних речовин. З 1949 року — учень столяра на Авторефрижераторному заводі. З 1953 року — столяр фабрики «Буревісник». З 1954 року — артист Стажерського складу Центрального академічного театру Радянської Армії. У 1961-1963 роках — артист театру Групи Радянських Військ у Німеччині. З 1963 року — артист Центрального академічного театру Радянської Армії.

Заслужений артист Росії (1988).

4 квітня 1993 Микола Карнаухов відіграв два ранкових спектаклі. Увечері він повинен був взяти участь ще в одному. Актор помер по дорозі в московський театр...

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.