Сет Роген

Сет Роген

Seth RogenАктор, Сценарист

Сет Роген народився і провів своє дитинство у Ванкувері. Його мати Сенді є соціальним працівником, а батько Марк займає посаду помічника директора асоціації «Workmen's Circle». У Сета є старша сестра Донья, яка також займається роботою у соціальній сфері.

Сет Роген закінчив середню школу Талмуд Тора. Починаючи з 13 років, він став зніматися в кіно. Його першими роботами стали кілька комедійних молодіжних фільмів. Його першою зоряною роллю стала роль в телесеріалі «Freaks and Geeks», що вийшов у 1999 році. Наступною його роботою став серіал «Невизначені». Працюючи над проектом, актор навіть написав сценарії кількох його серій.

У 2001 році Сет Роген зіграв епізодичні ролі в картинах «Донні Дарко» і «Бухта Доусона». У 2008 році Сет Роген отримав премію за сценарій картини «Superперці». Одними з останніх робіт Сета Рогена як актора та аніматора стали фільми: «Шрек Третій», «Трішки вагітна», «Superперці», «Хроніки Спайдервіка», «Хортон», «Кунг-фу Панда», «Ананасовий експрес», «Зак та Мірі знімають порно», «Фанати».

У 2011 році вийшов супергеройський комедійний бойовик «Зелений Шершень», де Роген грає головну роль Брітта Ріда. Одночасно Сет виступив ініціатором і другим сценаристом фільму.

За не дуже тривалу кар'єру в світі кінематографа Сет Роген вже встиг обзавестися кількома почесними титулами та нагородами. У 2005 році він був номінований на премію «Еммі» у категорії «Кращий сценарій до комедійної програми». Роген представив своє шоу «Шоу Алі Джі». У 2006 році він був номінований на премію «MTV Movie Awards» в категорії «Краща екранна команда» зі своєю картиною «40-річний незайманий».

Нині Сет Роген проживає в Лос-Анджелесі. Він співпрацює зі своїм партнером Івеном Голдбергом, продовжує писати сценарії і ставити фільми. Батьки актора іноді приїжджають провідати сина, але в основному Сет сам собі господар. У вільний час він воліє відпочивати у престижних клубах і на дорогих курортах. Сет Роген з 2004 року перебуває в тісних романтичних стосунках з Лорен Міллер, якій в 2010 році зробив пропозицію. Їхнє весілля відбулося 2 жовтня 2011 року.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.