Вільям Девіс

Вільям Девіс

William DaviesСценарист

Свою першу роль зіграв у виставі в 11 років. Закінчив коледж, працював 5 років у Великобританії режисером у театрі. Потім повернувся до Канади і викладав акторську майстерність у Канадській Національній Театральній школі. У 1982 році дебютував у кіно — у фільмі «Омен».

Періодично знімаючись в кіно і на телебаченні, Вільям Брюс Девіс продовжував роботу в акторській школі Ванкувера і в Канадській Національній Театральній школі, де став художнім директором. Нині Вільям Брюс Девіс — актор, режисер і сценарист.

Вільям Брюс Девіс організував свій Центр Навчання Акторів (William Davis Centre For Actor's Study), в якому він є директором. Був одружений, зараз розлучений, батько двох дітей. Живе разом із Барбарою Еллісон, яка працює викладачкою. Актор, який зіграв Курця, не курить і захоплюється водними лижами.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.