Антон Єльчин

Антон Єльчин

Anton YelchinАктор

Народився в єврейській родині в Ленінграді. Батьки – Віктор Єльчин та Ірина Коріна – були професійними фігуристами у парному катанні. Сім'я Єльчинів переїхала до США у вересні 1989 року, отримавши статус біженців від політичного та релігійного гноблення з причини свого єврейського походження. Антону на той момент було півроку. Нині батько Антона працює тренером з фігурного катання (він був першим тренером Саші Коен), а мати – хореографом льодових шоу.

Почав грати у фільмах і телесеріалах наприкінці 1990-тих років. В інтерв'ю Олександрі Глотовій Антон Єльчин зізнався, що пробувався на роль Гаррі Поттера: «Так, я дійсно відправляв свій запис на кастинг «Гаррі Поттера». Думаю, як і більшість дітей-акторів мого віку. У 10 років мрієш про нездійсненне. Кожен хотів стати чарівником Гаррі Поттером. Але шансів у мене було мало. Зіграти його міг тільки корінний англієць».

У 2009 році вийшло 2 блокбастери з його участю: «Зоряний шлях», де він виконав роль Павла Чехова, а також «Термінатор: І прийде спаситель», де він зіграв роль юного Кайла Різа. Говорить російською.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.