Ванесса Вільямс

Ванесса Вільямс

Vanessa WilliamsАктор

Ванесса Лінн Вільямс — американська модель, актриса і співачка, яка увійшла в історію в 1983 році, ставши першою чорношкірою володаркою титулу «Міс Америка». У 1995 році виконана Вільямс для мультфільму «Покахонтас» пісня «Colors of the Wind» виграла «Греммі» як краща пісня до фільму.

Влітку 1984 журнал Penthouse опублікував зроблені раніше знімки лесбійської тематики, для яких Вільямс позувала в оголеному вигляді. Вибухнув грандіозний скандал, в ході якого Вільямс була позбавлена свого титулу. Вона тут же перекваліфікувалася в поп-співачку і досягла великого успіху, особливо в проміжку між 1989 і 1992 роком, коли її балада «Save the Best for Last» протягом багатьох тижнів очолювала Billboard Hot 100.

У другій половині 1990-х Вільямс знову змінила професію. Зігравши з Арнольдом Шварцнеггером в бойовику «Стиратель» (1996), вона стала працювати як актриса. Нині з'являється переважно в телесеріалах.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.