Стів Зан

Стів Зан

Steve ZahnАктор

Стів Зан народився у Маршаллі (Міннесота), в родині Зелди Зан, яка працювала на YMCA, і Карлтона Зана, відставного Лютеранського пастора. Частину дитинства Зан провів у Манкато, Міннесота, де навчався у початковій школі Кеннеді. Його перша професійна роль була в Блюзі Білоксі, але його перша велика роль в кіно була в 1994, коли його помітив і покликав у картину «Реальність кусається» Бен Стіллер. Ранні ролі Зана були розколоті між кінофільмами, гастролями бродвейських мюзиклів, і телешоу. У 1992-1993 він виконував роль Х'юго в гастролях у мюзиклі «Бувай, бувай пташко!» виробництва Баррі Вейслера, з Томмі Тьюном, Енн Рейнкінг, і Марком Кудішем в головних ролях.

Він грав чоловіка Фібі Буффе – Дункана – в 1995 році, в епізоді «Друзів». Зан з'явився в декількох фільмах середини 1990-тих, включаючи «Те, що ти робиш» Тома Генкса. Завдяки цим фільмам він здобув популярність. Потім пішли пропозиції з «Місто щастя, штат Техас» (1999). Найпопулярніші фільми припали на початок 2000-них. Серед них: «Національна безпека» (2003), «Черговий тато» (2003), «Сахара» (2005) і «Бандитки» (2006). Найбільше визнання він отримав за роль у фільмі «Сильна жінка», де грав роль чоловіка-наркомана. Роджер Еберт, Річард Репер і Бі-бі-сі заявили, що ця роль заслуговувала Оскара. Він також брав участь в озвучуванні «Курча Ципи» і «Стюарта Літтла».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.