Майкл Дуглас

Майкл Дуглас

Michael DouglasАктор, Продюсер

Першою роллю, яка принесла Дугласу (Даґласу) популярність, був інспектор Стів Келлер у телесеріалі «Вулиці Сан-Франциско» (1972-1976). У цей час він переконав батька переуступити йому права на екранізацію роману «Пролітаючи над гніздом зозулі». Дуглас виступив продюсером цього проекту, який став одним із культових фільмів десятиліття і виграв «Оскар» як кращий фільм року.

Дуглас завжди відстоював необхідність ядерного роззброєння і вирішив присвятити свій наступний проект цій темі. Фільм «Китайський синдром» вийшов на екрани в 1979 році і викликав чимало шуму. Крім продюсування, Дуглас зіграв одну з головних ролей у цій картині.

У 1980 році з актором стався нещасний випадок: він розбився, спускаючись на лижах з гори. Продовження кінокар'єри довелося відкласти на три роки, за які його ім'я неабияк потьмяніло. Натхненний успіхом фільмів про Індіану Джонса, Дуглас вирішив повернутися в кіно у пригодницькій стрічці подібного плану. Результатом цієї стратегії став екшн-фільм «Роман із каменем» (1984), вельми успішний з комерційної точки зору. Незабаром вийшов сиквел – «Перлина Нілу».

У другій половині 1980-тих Дуглас зіграв, на думку багатьох критиків, три свої найвидатніші ролі, – у фільмах «Фатальний потяг» разом з однокласницею Гленн Клоуз; у Олівера Стоуна в культовому фільмі «Волл-стріт» і у свого друга Денні Де Віто у стрічці «Війна Роузів». Закінчивши десятиліття як один із найбільш високооплачуваних і затребуваних акторів Голлівуду, Дуглас у 1992 році знову привернув загальну увагу гучною і неоднозначною роллю – в «Основному інстинкті».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.