Кевін Костнер

Кевін Костнер

Kevin CostnerАктор, Продюсер

Кевін Майкл Костнер народився 18 січня 1955 року в Лінвуді, штат Каліфорнія. Він став третьою дитиною в родині Вільяма і Шарон Костнер. Мати Кевіна працювала в Державному департаменті охорони здоров’я, а батько – на підприємстві житлово-комунального обслуговування, а також суддею в бейсбольній лізі.

Дитинство Кевіна пройшло в робочому містечку Комптон і навіть незважаючи на те, що родина його була не дуже забезпеченою, дитинство його було безхмарним. Сімейство Костнер було дуже дружним і в ньому панувала любов – як згадує старший брат Кевіна «батько завжди знаходив час пограти з нами в м'яч, і навіть повертаючись додому вимотаним після 10-годинного робочого дня він завжди приділяв нам увагу». Батьки взагалі намагалися створити для дітей оптимальну атмосферу для їхнього розвитку – батько водив їх на рибалку і на полювання, мати записала Кевіна у шкільний хор, в надії на те, що дитина буде більше спілкуватися з однолітками – через постійні переїзди і зміни шкіл йому важко було знаходити нових друзів.

Початковий відрізок його шляху в шоубізнесі мало чим відрізнявся від аналогічних періодів у житті більшості голлівудських зірок. Щоб оплачувати своє житло і акторські курси, Кевін підробляв на різних роботах, був водієм вантажівки, туристичним гідом, працював на риболовецькому судні тощо. А вечорами брав уроки акторської майстерності.

Коли в кишені у Кевіна залишалися останні 20 доларів, його вчитель, щоб допомогти молодій людині, запропонував йому роль у невеликій малобюджетній «софт-порно» картині «Sizzle Beach». Пізніше Костнер, звичайно, шкодував про те, що погодився на цю авантюру, особливо коли фільм був випущений на великий екран у 1986 році. Після цього невдалого експерименту актор вирішив самостійно зайнятися пошуком ролей, пішовши вельми стандартним шляхом – спочатку почав грати в театрі, потім став відвідувати численні прослуховування і кастинги, де і був, зрештою помічений. Проте продюсери на відразу знайшли гідне застосування Костнеру – у своїх перших стрічках він був то простим статистом, то «голосом за кадром».

Однак, мабуть, цього було достатньо, щоб Кевіна помітив режисер Лоуренс Касдан і запросив у свою стрічку «The Big Chill», що розповідає історію друзів, які згуртувалися після того, як один з них вчинив самогубство. Але й тут Костнеру не дуже пощастило і йому дісталася роль самовбивці, причому в кінцевому варіанті фільму він з'являється тільки в перших кадрах у вигляді трупа, а інші сцени з його участю (у «спогадах» героїв) були вирізані при монтажі. Про Костнера вже почали ходити злі жарти, проте Лоуренс Касдан, усвідомлюючи, що вчинив із талановитим актором не дуже добре, дав йому одну з головних ролей у фільмі «Сільверадо» (Silverado). І навіть незважаючи на те, що у фільмі були такі зірки, як Кевін Кляйн і Денні Гловер, Костнер отримав своїх перших фанатів.

Ставши до кінця 80-тих років одним із найуспішніших голлівудських акторів, Костнер вирішив не зупинятися на досягнутому – йому захотілося самому знімати і продюсувати фільми... Він створив свою кінокомпанію «Tig Productions» і маючи в розпорядженні відносно невеликий (за нинішніми мірками) бюджет у 18 мільйонів доларів приступив до зйомок епічної картини-вестерна, присвяченої відносинам індіанців і білих – «Танці з вовками» (Dances With Wolves)... Сам Кевін зіграв у цьому фільмі головну роль – пораненого офіцера американської армії, якого поселили у себе одне з індіанських племен.

Стрічка 2000 року «13 Днів», яка розповідає про так звану «кубинську кризу» 1963 року народження, коли СРСР і США впродовж двох тижнів перебували на межі війни і миру, не користувалася великим успіхом у глядачів, однак на її адресу було сказано багато хвалебних фраз критиками, які оцінили ту ретельність, із якою творці фільму підійшли до відтворення цієї історії.

У 2001 році вийшла ще одна не дуже вдала картина за участю Костнера – «3000 миль до Грейсленда», де Кевін, разом із Куртом Расселом, грає злочинців, що вирішили пограбувати казино в Лас-Вегасі під час зльоту двійників Елвіса Преслі, одягнувшись при цьому в образ короля рок-н-ролу.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.