Келсі Греммер

Келсі Греммер

Kelsey GrammerАктор, Продюсер

Народився в 1955 році в Сент-Томасі. Свою акторську кар'єру почав в 1981 році на Бродвеї, де грав ролі в «Макбеті» і «Отелло». Першою телевізійною роллю Греммера стала робота в мінісеріалі «Кеннеді» на початку 1980-х. Однак широку популярність він здобув завдяки ролі доктора Фрейзера Крейна в ситкомі телеканалу NBC «Чірс». Більше того, ця роль була настільки успішною, що був запущений спін-офф, присвячений персонажеві Греммера, що отримав назву «Фрейзер» і транслювався з 1993 по 2005 рік.

Греммер відомий і як актор озвучування: його голос можна чути в таких мультиплікаційних фільмах, як «Анастасія» та «Історія іграшок 2». З 1990 року його голосом говорить також Сайдшоу Боб з мультсеріалу «Сімпсони».

Греммер 14 разів номінувався на премію «Еммі» і п'ять разів ставав її власником: з них чотири рази – за роль у серіалі «Фрейзер» і один раз – за озвучку Сайдшоу Боба в «Сімпсонах». Він є триразовим володарем «Золотого глобуса» і двічі лауреатом Американської премії в галузі комедії. Свій третій «Золотий глобус» він отримав в 2012 році як кращий драматичний актор телесеріалу за роль мера Чикаго в «Босі».

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.