Колін Хенкс

Колін Хенкс

Colin HanksАктор

Колін Хенкс народився 24 листопада 1977 року в місті Сакраменто в сім'ї актора Тома Хенкса і актриси Саманти Льюїс (англ.) рос. (Уродженої Діллінхем).

Він вивчав театральне мистецтво в університеті (англ. Loyola Marymount University) в Вестчестері (англ.) рос., Каліфорнія. Під час навчання він грав головні ролі в численних студентських фільмах і виступав в незліченній кількості театральних виробництв, які пізніше призвели до професійних ролей у сценічних постановках «Пролітаючи над гніздом зозулі» і «Шум за сценою» (англ.) [[Шум за сценою | рос.]]) за п'єсою Майкла Фрейна.

Колін Хенкс отримав свій перший досвід роботи в кіно в якості помічника виробництва в 1995 році на знімальному майданчику фільму «Аполлон 13» де в головній ролі знявся його батько.

Після цього досвіду молодий актор, перед закінченням університету вирішив спробувати свої сили у фільмі «Те, що ти робиш», сценаристом і режисером якого був Том Хенкс.

Однією з відомих ролей Коліна в кіно стала роль Шауна Брамдера у фільмі «Країна диваків» (англ . Orange County) де він зіграв з Джеком Блеком і Джоном Літгоу. Найвідомішою телевізійної роботою можна вважати роль Алекса Витмана в молодіжному, фантастичному телесеріалі «Місто прибульців» (англ. Roswell) показаним в період з 1999 по 2002. Він також знявся в одній із серій американського серіалу «Самотні серця» (англ. The OC), виконав роль Лейтенанта Генрі Джонса в «Брати по зброї» (англ. Band of Brothers). У 2005 році Колін знявся в картині Пітера Джексона «Кінг-Конг» (англ. King Kong). Роком пізніше його можна було побачити в «Tenacious D: Медіатор долі» (англ. Tenacious D in: The Pick of Destiny), де він виконав роль-камео п'яного брата братства (drunken fraternity brother).

2008 рік став насиченим для Коліна Хенкса: «Хлопцям це подобається» (англ. The House Bunny), «Великий Бак Ховард» (англ. The Great Buck Howard) - у цьому фільмі він знявся разом зі своїм батьком і Джоном Малковичем.

У 2011 році почав зніматися в серіалі "Декстер", в ролі Тревіса Маршала, студента, і згодом спільника професора Джеймса Геллара, якого зіграв актор Едвард Джеймс Олмос.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.