Гретхен Мол

Гретхен Мол

Gretchen MolАктор

Гретхен Мол народилася 8 листопада 1972 року в США в містечку Діп Рівер, штат Коннектикут. Під час навчання в школі Гретхен була однією з найактивніших учасниць різних сценічних постановок і мюзиклів. Після закінчення школи вона вступила в Американську музично-драматичну академію. Також актриса закінчила курс театральної студії Вільямса Еспера. Свої перші ролі Гретхен Мол зіграла в 1996 році у фільмах «Дівчина № 6» і «Похорон». У 1990-х її можна побачити в картинах: «Прибрати Картера», «Потяг», «Навіки моя», «Солодкий і бридкий», «Колиска буде гойдатися», «Тринадцятий поверх», «Знаменитість», «Готель Нова Роза».

У 2002 році актриса знялася в телесеріалі «Чудові Емберсони». А в 2003 році Гретхен Мол стала однією з найяскравіших актрис Бродвею. Протягом року вона грала роль Роксі Гарт в мюзиклі «Чикаго». Після мюзиклу «Чикаго» слідували зйомки у фільмі «Непристойна Бетті Пейдж». Останніми роботами актриси стали ролі у фільмах: «Десять», «3:10 Поїзд на Юму», «Життя як катастрофа». У червні 2004 року Гретхен Мол вийшла заміж за режисера Кіпа Вільямса. У вересні 2007 року народився їхній первісток, Птолемей Джон Вільямс.

Крім акторської діяльності Гретхен Мол є членом фонду «PMD». Ця організація займається дослідженням і лікуванням дітей хворих лейкодистрофією Пеліцеус-Мерцбахера. Гретхен дуже чутлива жінка, вона зі співчуттям ставитися до чужого горя і щосили намагається допомогти хворим дітям. Нині Гретхен Мол часто з'являється на телебаченні. У жовтні 2008 року на телеканалі «ABC» стало транслюватися її власне шоу. Незважаючи на те, що Гретхен вже мало з'являється в ігровому кіно, вона не втратила своєї популярності у глядачів.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.