Джуліан МакМейхон

Джуліан МакМейхон

Julian McMahonАктор

Джуліан Дейна Вільям МакМейхон (Julian Dana William McMahon), (народився 27 липня 1968), австралійський актор, який номінувався на премію «Золотий Глобус», найкраще, напевно, відомий за роллю пластичного хірурга-бабія Крістіана Троя в телешоу «Nip/Tuck». Незважаючи на австралійське походження, як він стверджує у своєму інтерв'ю, він уже розгубив свій австралійський акцент, оскільки багато спілкувався з американцями.

Його поява на телебаченні у рекламі джинсів зробила його досить популярним на батьківщині. Настільки, що він отримав роль в австралійській «Династії» – серіалі, у якому він грав багатого спадкоємця. Після роботи над цим серіалом протягом 18 місяців він перейшов до «Home and Away», іншого успішного серіалу, за роль у якому отримав премію від національного журналу як кращий актор. У цьому ж серіалі знімалася його майбутня дружина – Данні Міноуґ.

Пізніше Джуліан грав на сцені, з'являвся в музичній версії «Home and Away» в Англії, також грав у «Love Letters» в Сіднеї і Мельбурні. Потім знявся в головній ролі у фільмі «Exchange Lifeguards», після чого він приїхав до Лос-Анджелеса спробувати щастя в американських проектах. У 1992 році його взяли на роль Яна Раяна на NBS, у денний драматичний серіал «Інший Світ». Двома роками пізніше він залишив серіал, щоб з'явитися в різних спектаклях у Лос-Анджелесі. Він також грав у кінофільмах «Women in Control» і «Magenta» перед отриманням ролі в «Profiler». У 2000 році Аарон Спеллінґ запрошує його на телесеріал «Зачаровані». Контракт був підписаний всього на один третій сезон, але герой Коул Тернер так сподобався глядачеві, що було прийнято рішення продовжити контракт ще на два повних сезони: четвертий і п'ятий, однак МакМейхон не лишився до кінця п'ятого сезону. Причина раннього відходу із «Зачарованих» не розголошується.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.