Раян Рейнольдс

Раян Рейнольдс

Ryan ReynoldsАктор, Продюсер, Сценарист

Раян Родні Рейнольдс (Райан Рейнольдс; англ. Ryan Rodney Reynolds) народився 23 жовтня 1976 у Канаді, у Ванкувері в родині Темі, торговки і кар'єристки та Джима, харчового оптовика і колишнього напівпрофесійного боксера. У Раяна є три старших брата – Террі, Джефф і Патрік. Раян навчався в Graduated Kitsilano Secondary School, яку закінчив у 1994 році. Потім продовжив освіту в Kwantlen University College.

В юності він вже задався метою стати відомим актором. Раян мав гарну ерудицію і почуття гумору, завдяки чому він впевненими кроками прийшов у світ великого кіно. Навіть із невеликої і невиразної ролі він міг створити привабливий образ, смішний та іронічний.

Першими фільмами за участю Раяна Рейнольдса стали: «П'ятнадцятиріччя», «Одіссея», «Звичайне диво», «Мовчи і служи: історія», «My Name Is Kate», «When Friendship Kills», «Сабріна – маленька відьма», «Холоднокровність», «Життя під час війни», «Two Guys, a Girl and a Pizza Place».

Актор досить швидко попрямував до вершин слави. Завдяки своїм талантам коміка і яскравій зовнішності він користувався величезною популярністю у багатьох американських режисерів. Деякі навіть стали вважати, що якщо у фільмі грає Раян Рейнольдс, то касовість забезпечена.

Особливу популярність актор отримав у 2002 році, після виходу на великий екран картини «Король Вечірок». Критики високо оцінили роботу актора, поставивши його в один ряд з відомими голлівудськими зірками.

Раян Рейнольдс пробує себе не тільки в комедіях, він надає перевагу цікавим фільмам із захоплюючим сюжетом. Однією з таких робіт став фільм «Блейд: Трійця». Рейнольдс чудово втілив на екрані образ Ганнібала Кінга. Ця роль помітно відрізнялася від його інших проектів, бо від актора знадобилися не тільки його кмітливість, а й хороші фізичні дані і навики. Для цієї ролі Рейнольдс дуже істотно трансформував своє тіло: йому довелося наростити 6 кілограмів м'язів. Серед інших фільмів Рейнольдса: комедійна драма «Панікер» (The Alarmist, 1997), що отримала схвальні відгуки кінокритиків на фестивалі Санденс. Раян також пробував себе в фільмах жахів. Він зіграв у фільмі «Жах Амітівілля» (рімейк однойменного культового фільму жахів 1979 режисера Стюарта Розенберга). Далі він знявся у фільмах: «Дев'ятеро», «Швидке повернення», «Жахливі боси», «Дорогою», «Козирні тузи», «Просто друзі». У кінострічці «Пропозиція» (The Proposal) він знімається у парі з Сандрою Баллок. Особисте життя Раяна Рейнольдса не можна назвати сумбурним і нестійким. Довгий час він перебував у тісних стосунках з Аланіс Моріссетт. Аланіс і Раян познайомилися в 2002-му році на вечірці з нагоди дня народження Дрю Беррімор. У 2004 році вони навіть оголосили про заручини. Раян наполягав на якнайшвидшому весіллі, але його кохана всіляко намагалася уникнути остаточного узгодження дати. У 2006 році їхня пара розпалася, але вони досі відчувають один до одного теплі дружні почуття. Раян і Аланіс прийшли до обопільного рішення розлучитися, – йдеться в спільному прес-релізі пари. – Вони залишаються близькими друзями і продовжують відчувати один до одного почуття поваги і захоплення.

27 вересня 2008 Раян одружився на акторці Скарлетт Йоханссон. Захід відбувся в канадському Ванкувері в присутності родичів акторів. Вибір місця одруження, очевидно, пояснюється тим, що наречений, а нині чоловік, народився саме в цьому місті. 23-річна мешканка Нью-Йорка Йоханссон і 31-річний канадець Рейнольдс побралися ще в травні 2008 року. Весілля пройшло у віддаленій місцевості, куди б не змогли пробратися докучливі папараці.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.