Паз Вега

Паз Вега

Paz VegaАктор

Вега народилася 2 січня 1976 в Севільї, сценічний псевдонім взяла від своєї бабусі. Після відвідин вистави «Дім Бернарди Альби» Федеріко Гарсіа Лорки у віці 15 років вона вирішила стати актрисою. Після закінчення школи в 16 років вона вступила до театральної школи Centro Andaluz de Teatro. Після двох років навчання в театральній школі і двох років вивчення гуманітарних і соціальних наук Вега переїхала в Мадрид, сподіваючись зробити успішну акторську кар'єру.

Її телевізійний дебют відбувся в телесеріалі «Менудо – мій батько», у якому також знімався Ель Фарі, відомий в Іспанії співак. Після участі ще в двох серіалах – «Більше ніж друзі» і «Приятелі» – Вега потрапила на великий екран, зігравши у фільмі 1999 року «Флірт». У тому ж році вона зіграла невелику роль у фільмі Давида Менкеса «Я переживу», у якому також зіграли Емма Суарес, Хуан Дієго Ботто і Бой Джордж (камео).

Популярність прийшла до актриси після серіалу «7 життів» (зйомки якого також почалися в 1999 році). Серіал був іспанською версією «Друзів» і став одним із найпопулярніших ситкомів Іспанії. Вега грала Лауру, веселу андалуську дівчину, що зупинилася в квартирі Давида, який недавно вийшов з коми. Серіал транслювався провідною приватною телемережею Іспанії Telecinco і закінчився 12 квітня 2006 року, правда вже без Веги.

Після того як режисер Матео Хіль побачив Вегу в «7 життях» він запросив її в свій фільм «Ніхто нікого не знає», сценарій та музику для якого написав Алехандро Аменабар (майбутній володар «Оскара»).

Акторкою був зачарований і інший іспанський режисер, Хуліо Медем. Він запросив Вегу на головну роль у свій «провокаційно-сексуальний» проект «Люсія і секс», історію про роман молодої жінки і письменника і про те, як несподіваний розвиток подій веде до трагедії. Щоб серйозно зайнятися цією роллю Вега пішла з «7 життів». Цей повний еротики фільм мав небачений успіх, приніс Везі світову популярність і премію «Гойя» за кращий акторський дебют.

У 2001 році Вега зіграла жертву насильства в сім'ї у фільмі «Тільки моя», а в 2002 році знаменитий Педро Альмодовар дав їй роль у своєму фільмі «Поговори з нею». У фільмі також знімався її партнер за серіалом «7 життів», Хав'єр Камара. Стрічка отримала «Оскар» за кращий сценарій, що майже неможливо для фільму не англійською мовою. Незабаром Вега знялася в головних ролях у музичній романтичній комедії «Інша сторона ліжка» та екранізації знаменитої новели Проспера Меріме «Кармен», знятій Вісенте Аранда.

У грудні 2004 року відбувся голлівудський дебют Паз Веги – вона зіграла домробітницю-іспанку в романтичній комедії «Іспанська англійська» з Адамом Сендлером.

У 2007 році вона знялася у фільмі «Гніздо жайворонка», що оповідає про геноцид вірмен 1915 року в Туреччині.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.