Джастін Барта

Джастін Барта

Justin BarthaАктор

Джастін Барта (англ. Justin Bartha) – американський актор, продюсер і режисер. Народився 21 липня 1978 року в Форт-Лодердейлі (Флоріда).

Акторською майстерністю Джастін захопився в 15-річному віці після травми зап'ястя, отриманої під час гри в теніс. Зігравши у виставі «Сон в літню ніч», він заснував театральну групу для дітей. П'єси, поставлені її учасниками, показувалися учням початкових шкіл і маленьким пацієнтам дитячих лікарень. Закінчивши в 1996 році школу, Барта вступив до Нью-Йоркського Університету.

Дебют у кіно відбувся в 1999 році. На знімальному майданчику фільму «Аналізуй це» він працював асистентом режисера. Першу свою екранну роль Джастін Барта зіграв у короткометражці «Tag». В якості режисера, сценариста і продюсера кіно він спробував себе у 2003 році, поставивши комедію «Переваги і недоліки». У тому ж році Джастін зіграв у фільмі «Джильї» з Беном Аффлеком і Дженніфер Лопес у головних ролях. У 2004 на екрани вийшов пригодницький бойовик «Скарб нації» за участю Джастіна. У 2005 він з'явився в драмі «Довірся чоловікові», а через рік – в романтичній комедії «Любов та інші неприємності» і ситкомі телеканалу NBC «Вчителі».

У 2007 році на екрани вийшло продовження пригодницького бойовика «Скарб нації». Прем'єра другої частини під назвою «Книга таємниць» відбулася 13 грудня. У листопаді того ж року Джастіна Барту затвердили на роль у кримінальній драмі «Святі ролери». Йому довелося зіграти персонажа, який пропонує своєму приятелеві «співпрацювати» у транспортуванні екстазі. В основу кінострічки лягли реальні події 90-тих, коли заборонені препарати поставлялися на територію США за допомогою хасидів. До зйомок картини приступили навесні 2008 року. Світова прем'єра стрічки відбулася в січні 2010 року.

Також у 2008 році Джастін Барта разом із Кетрін Зета-Джонс знявся в романтичній комедії «Нянька за викликом». На широкі екрани картина вийшла в 2009 році.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.