Кріс Гемсворт

Кріс Гемсворт

Chris HemsworthАктор

У 2004 році Кріс проходив проби в телевізійний серіал «Вдома і в дорозі» на роль Роббі Гантера (зіграну потім Джейсоном Смітом), але роль цю не отримав. Зате його запросили виконувати роль Кіма Гайда і він переїхав до Сіднея, де жила вся знімальна група, і знявся у 171 серії цього серіалу. Він покинув серіал у 2007 році. За цю роль Кріс був двічі номінований на премію «Logie Award», а в 2005 році отримав премію як «Найпопулярніший молодий талант серіалу».

Гемсворт зіграв Джорджа Кірка, батька Джеймса Т.Кірка у початкових епізодах фільму Дж.Дж. Абрамса 2009 року «Стар Трек». У трилері «Ідеальна втеча» того ж року йому дісталася роль Кейла.

Потім Кріс перебрався до США і перший фільм, у якому він знявся там, був «CA$h». Він прожив у Штатах всього лише 6 тижнів, коли прийшов на проби в цьому фільмі. Режисер Стівен Мельбурн Андерсон був дуже вражений Крісом, його талантом, молодістю і красою.

У листопаді 2010 року журнал «The Hollywood Reporter» назвав Гемсворта одним із тих молодих акторів, які завойовують сьогоднішній Голлівуд. А NextMovie.com включило його до списку 25 зірок, за якими просто необхідно буде спостерігати у 2011 році.

Потім Гемсворт знявся у фільмі жахів «Хатина в лісі» і в ролі Джеда Екерта в рімейку «Червоного світанку». А в 2011 році він зіграв головного героя у фільмі «Тор», знятого за коміксами про супергероя Тора. При проходженні проб на цю роль у четвірку фінальних кандидатів потрапив брат Кріса Ліам, а сам Кріс – ні. Та потім режисер Кеннет Бранна переглянув своє ставлення до кандидатів. Брат Кріса не образився, а допомагав порадами. Цю ж роль Кріс знову зіграв у 2012 році у фільмі «Месники». Фільм розповідає про команду супергероїв, які об'єдналися, щоб захистити Землю.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.