Шон Коннері

Шон Коннері

Sean ConneryАктор

Томас Шон Коннері народився 25 серпня 1930 року в Единбурзі, Шотландія, в родині прибиральниці Ефемії Маклін і робочого Джозефа Коннері.

Першою професією, яку обрав Коннері, був молочник. Потім він вступив до лав Королівського військово-морського флоту Великобританії, де і зробив собі два татуювання: «Шотландія назавжди» та «Мама і тато».

У пошуках заробітку наприкінці 1951 року Коннері влаштовується на роботу до Единбурзького королівського театру. У тому ж році майбутній актор починає захоплюватися бодібілдінгом.

Одним із перших фільмів, у якому Коннері зіграв головну роль, став фільм «Іншого разу, в іншому місці». У той же час у американської актриси Лани Тернер були стосунки із запальним гангстером Джонні Стомпанато, який тоді відвідував Лос-Анджелес, і якимось чином дізнався, що у Тернер і Коннері роман. Стомпанато увірвався на знімальний майданчик і направив на актора пістолет. Скориставшись затримкою гангстера, Коннері швидко роззброїв його і буквально викинув зі знімального майданчика.

У 1991 році Шон Коннері отримав Орден Почесного легіону.

Досі Шон Коннері – межа мрій та ідеал багатьох людей з усього світу. Так, згідно з опитуванням, проведеним журналом «People» у 1989, Шон Коннері названий найсексуальнішим чоловіком серед живих, а в 1999 той же журнал назвав його найсексуальнішим чоловіком століття. У 2004 році журнал «Empire» теж проводив опитування, згідно з яким Шон Коннері також потрапив до сотні найсексуальніших кінозірок в історії кіно. Агент 007 у виконанні Шона Коннері вважається кращим Бондом з коли-небудь зіграних.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.