Ейси Гонсалес

Ейси Гонсалес

Eiza GonzálezАктор

Родилась 30 января 1990, Мехико — мексиканская актриса и певица.

Мать — бывшая мексиканская модель Гленда Рейна. Отец, Карлос, погиб в аварии на мотоцикле, когда Эйсе было 12 лет. У Эйсы есть старший брат. С 2003 по 2006 год она занималась на различных актёрских и театральных курсах. Окончила «Edron Academy» и «American School Foundation». В 14 лет была принята в актёрскую школу «Televisa’s Centro de Educación Artística». В 2008 году Эйса посещала актёрскую студию Ли Страсберга в Нью-Йорке.

Дебютировала в 2007 году в сериале «Лола: Давным-давно». Снималась в рекламе «Always» (2007—2008), «Avon» (2008—2009). Часто появлялась на обложках мексиканских версий журналов «Glamour» и «Cosmopolitan». В 2008 году получила премию «TVyNovelas лучшему женскому открытию». В 2014 году снялась в сериале «От заката до рассвета».

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.