Енді МакДауелл

Енді МакДауелл

Andie MacDowellАктор

Американська акторка, продюсер, сценарист і модель. Розалі Андерсон Макдауелл (вона ж Енді Макдауелл) народилася 21 квітня 1958 року в Гаффні, Південна Кароліна, США, у родині вчителя музики Пауліни Джонстон і працівника лісової промисловості Маріона Макдауелла. У Енді є брат і сестра. Коли Макдауелл було 6 років, її батьки розлучилися. Майбутня акторка отримувала вищу освіту у Вінтропському університеті в Рок-Хілл, Південна Кароліна, але після двох років навчання кинула його й переїхала в місто Колумбія того же штату. Там вона деякий час жила з сестрою, працювала офіціанткою в барі і продавцем у бутіку. Під час місцевого показу мод її помітили продюсери з Нью-Йорка і запросили брати участь у своїх шоу. Дебют Енді в кінематографі відбувся в 1984 році з фільму "Грейстоун: Легенда про Тарзана, повелителя мавп". Вельми продуктивним для Макдауелл став період з 1989 по 1991 роки. Тоді вона зіграла в таких картинах, як "Секс, брехня і відео" (1989), "Дозвіл на проживання" (1990), "Гудзонський яструб" (1991). За перші дві американка отримала номінації на "Золотий глобус"Протягом 1993-1996 років акторка знімалася в досить непоганих проектах, серед яких "День бабака", "Чотири весілля й одні похорони" (обидва 1993, за останній має третю номінацію на "Золотий глобус"), "Майкл" (1996). З 2006 по 2015 роки Енді вже брала участь у не найякісніших стрічках: "Рога і копита" (2006), "Монте-Карло", "Вільні" (обидві 2011), "Супер Майк XXL" (2015). Енді Макдауелл була одружена з Полом Кволлі й бізнесменом Реттом Хартцогом. Від першого шлюбу у неї є троє дітей.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.