Брі Тернер

Брі Тернер

Bree TurnerАктор

Американська акторка. Брі Ніколь Тернер народилася 10 березня 1977 року в Пало-Альто, штат Каліфорнія, Сполучені Штати Америки, у родині батька футболіста Кевіна Тернера. У неї є три брати. Майбутня акторка відвідувала заняття в Середній школі Монте-Вісти в Данвіллі, штат Каліфорнія, випускницею якої вона стала в 1995 році. Пізніше Брі ще навчалася в Кінгс-коледжі в Лондоні, Англія, Великобританія, який також закінчила. Крім того, Тернер здобувала освіту в Університеті Каліфорнії в Лос-Анджелесі. Дебютувала акторка в кінематографі в 1996 році в далеко не найвідомішого фільму Кена Куопіса "З'являється Данстон". Перші цікаві проекти в життя Брі прийшли в період із 1997 по 1999 роки. Це були "Весілля кращого друга" (1997), "Це все вона" (1998), "Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив", "Чоловік за викликом" (обидва 1999). Протягом 2001-2002 років фільмографію Тернер поповнили такі картини, як "Весільний переполох", "Американський пиріг 2" (обидві 2001), "Хлопці з жіночої общаги" (2002). У проміжку часу між 2006 і 2017 роками акторка взяла участь у створенні стрічок "Поцілунок на удачу" (2006), "Гола правда" (2009) й у створенні 99 епізодів серіалу "Грімм". Брі Тернер була заміжня за хірургом-ортопедом Джастіном Саліманом. Від цього шлюбу є дочка Стелла та син Дін.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.