Ольга Фреймут

Ольга Фреймут

Olga FreimutАктор

Актриса, телеведуча, журналістка, модель. Повне ім'я: Коник-Фреймут Ольга Михайлівна. Місце народження: Новий Розділ, Львівська область. Народилася майбутня зірка телеекранів в сім'ї спортсменів: її батько — футболіст, а мама — майстер спорту з плавання. Після школи вступає на факультет журналістики у Львівському національному університеті ім. Івана Франка, який закінчує з червоним диплом. Плюс до нього отримує документ про закінчення City University London. Під час так званої Помаранчевої Революції перебуває в Лондоні, звідки повертається додому по закінченню ПР. В Англії Ольга Фреймут працювала в якості журналіста для компанії BBC, а ще знімалася як актриса в телероликах. На Україні продовжує кар'єру журналіста, пов'язаного з телебаченням на "5 Каналі", з якого через деякий час роботи йде на телеканал "1+1". На "5 Каналі" вона знайомиться зі своїм першим чоловіком Олександром Ракоєдом, який обіймав на той час посаду головного режисера каналу. Уклавши між собою церковний шлюб, пара так і не узаконивши свої відносини розходиться. Другим чоловіком ведучої став британець, якому вона народжує дочку Злату. На 1+1 вона займається матеріалами для ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Коли передачу закрили, переходить вже на "Новий канал", щоб продовжити роботу на подібній вакансії "Підйому". Працюючи над телепроектами пише про сферу моди в світі і Україні, займаючись цим настільки серйозно, що в 2011 році стає навіть обличчям однієї з колекцій Оксани Караванської. Розвиваючись як ведуча, починаючи з 2011 року веде передачі "Ревізор", "Хто зверху?" Та "Війна світів. Ревізор проти Шефа". Виступає як член журі на деяких шоу ("ШоумаSтгоуон"). Як дочка людей, міцно пов'язаних зі спортом, з дитинства стежить за футболом. Вона вболіває за "Fulham Football Club", найстарішу команду Лондона. Під час виходу на екрани фільмів "Смурфики", озвучує Смурфетта. У 2012 році її запрошують на одну з ролей у фільм жахів Любомира Левицького "Тіні незабутих предків", який виходить у 2013 році. Володіє прекрасним англійським, який вона вчила починаючи ще з першого класу.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.