Томас Ф. Уілсон

Томас Ф. Уілсон

Thomas F. WilsonАктор

Актор, подкастера, художник, сценарист, музикант. Півноги ім'я: Томас Френсіс Вілсон-молодший. Місце народження: Філадельфія, Пенсільванія, США. Залученим у всесвіт акторської гри був ще в школі. Там же він брав участь в оркестрі, граючи на тубі і барабанах. По закінченню школи навчався на факультеті Міжнародної політики в Арізоні, потім же навчається в Американській академії драматичних мистецтв у Нью-Йорку. Деякий час виступає на сцені як комік зі своїми текстовими номерами. Багато хто знає актора якраз по ролі в трилогії "Назад у Майбутнє", де він зіграв поганця Біфа Теннена, який діставав Марті МакФлая і його батька. Пізніше артист озвучив всіх представників сімейства Теннен в пізнавальному мультсеріалі про пригоди Дока Брауна і Марті МакФлая. Незважаючи на творчий потенціал, завжди виконує персонажів другорядних. Однак багато і багато роботи з його участю в тій чи іншій мірі стають відомими кожному кіноману. Серед таких його ролей участь у фільмах "Бойовик Джексон", "Тернер і Хуч", серіалах "Хулігани і ботан", "Сабріна — маленька відьма", "2. 5 чоловіки", "Доктор Хауз" та інші. Протягом своєї кар'єри він постійно займається озвучкою мультсеріалів, назви яких знайомі кожному: "Справжні монстри!", "Бетмен", "Злюки бобри", "Час пригод" і не тільки. У 2013 році зіграв капітана Вудса в комедійному фільмі "Копи в спідницях". Займався створенням образу персонажа Тодда "Маніяка" Маршалла для відеогри "Wing Commander". Часто виступаючи на сцені коміків зі свої імпровізаціями і як стенд-ап комік, є автором вистави одного актора "Ковбой Томмі". Поза сценою актор прекрасно малює, а крім того в 2009 році випустив альбом християнської музики, будучи католиком.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.