Джон Сіна

Джон Сіна

John CenaАктор

Американський актор і рестлер. У світ рестлінга Джона Сіну просунув його батько – Джон Фабалоус, відомий як диктор рестлінга. Дебютував молодий Джон в 2001-му році, в Каліфорнії. Він швидко заробляв овації в Universal Pro Wrestling. Весною 2001 року молодий боєць був переданий в OVW (Ohio Valley Wrestling). Разом з Ріко він, 1-го серпня 2001 року, виграв пояс в командному бою OVW. Поодинці, на ринзі, Сіна зміг узяти верх над досвідченим Батістою, тим самим, 20-го лютого 2002-го року, він став чемпіоном OVW у важкій вазі. 15-го травня він відправився в WWE, і через місяць, він вже зміг стати повноцінним рестлером Smackdown!. Джон зміг відповісти Курту Енглу, хоча і програв йому в першому ж матчі. Своєю технікою Сіна заробив пошану Гробовщика, який запропонував молодому бійцеві битися проти того ж Енгла і Кріса Джеріко. Кар'єра Джона Сіни поступово підвищується, своєю майстерністю він бере гору над багатьма рестлерами Можливо це і є майбутній, універсальний боєць, який не зганьбить велику федерацію. У кіно дебютував в 2006 році у фільмі "The Marine".

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.