Вілл Феррелл

Вілл Феррелл

Will FerrellАктор, Продюсер, Сценарист

Народився 16 липня 1967 року в Ірвайні, Каліфорнія, США. Повне ім'я – Джон Вілл Феррелл (Фаррелл). Батько Вілла Феррелла був музикантом-клавішником, мати – учителем. Закінчив середню школу Ранчо Сан-Хоакін в Ірвайні, потім навчався у вищій школі.

Ще в школі, де посилено гриз граніт науки і серйозно займався спортом, він зацікавився акторським мистецтвом, почав наслідувати голоси різних знаменитостей. Вивчав засоби масової інформації в університеті Південної Каліфорнії, спеціалізувався на спортивній журналістиці, працював репортером на ТБ. Недовгий час пропрацював спортивним коментатором, проте незабаром вступив на дорогу артиста-коміка.

Творчий шлях Вілла Феррелла починався в імпровізаційно-комічній групі «The Groundlings», потім він почав виступати в популярному вечірньому шоу «Saturday Night Live», з'являвся в різних телепрограмах.

За сім років роботи на «Saturday Night Live» (Суботнім вечором в прямому ефірі, 1995-2002) завдяки своєму таланту і дару перевтілення Феррелл добився популярності і був єдиним із акторів шоу, що отримали за ці роки номінацію на премію «Еммі». Дебютував у кіно в 1995 році в епізодичній ролі фільму «Бандитські душі», а після відходу з телешоу він цілком переключився на роботу в кіно.

У 2001 році стає одним з найбільш високооплачуваних акторів цього шоу. У 2000 році Фаррелл удостоєний «Еммі» за акторську роботу в серії шоу про Президента США Буша.

Актор знімався в таких фільмах, як «Остін Пауер: Людина-легенда» (1997), «Ніч у Роксбері» (1998 ), «Королі року» (1999), «Подруги президента» (1999), «Суперзірка» (1999), «Втопимо Мону» (2000), «Старий гарт» (2003). У 2003 році на екрани вийшла комедія Джона Фавро «Ельф», в якій Вілл Феррелл зіграв головну роль.

Вілл Феррелл сьогодні став одним із найвідоміших та найяскравіших коміків Голлівуду. Фільм «Леза слави: Звіздуни на льоду» (2007) додав акторові популярності у глядачів.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.